top of page

Robbie

Het algehele verhaal

Vroeger gebeurden er:

2015-2017

Dingen

Dit zijn allemaal standaard templates zodat er meer opvulling op de site is.

2010-2014

Ook dingen

Waarschijnlijk vinden mensen het leuk ofzo om te lezen over wat er vroeger allemaal gebeurd is en dat is ook wel stoer maar na een moment dat ik erover nadenk dan weet ik niet zo goed wat er allemaal moet komen te staan nog dus schrijf ik maar gewoon wat tekst zodat het even opgevuld lijkt.

2006-2010

Technische dingen

Allerlei dingen die met dingen te maken hebben gehad en zo. Er werd nog wel eens ijsthee gedronken op het schoolplein en we hebben veel gelachen, en leuke dingen gedaan.

2002-2006

Andere dingen

Er waren ook dingen die er gebeurd waren die met andere dingen te maken hadden zoals dat er allerlei dingen gedingest werden doordat dat ding ergens was maar dat viel niet zo op vanwege alle dingen die er niet mee te maken hebben gehad

1994-2002

Serieuzere dingen

Nu moet ik zeggen dat natuurlijk niet alles was zoals het lijkt. Het was namelijk in deze periode dat het allemaal begon, dat het allemaal wat duidelijker werd. Ik kan me nog goed herinneren dat in deze periode, toen de wereld nog zo enorm open stond voor alles en voor iedereen, dat het gebeurde dat dat ene ding zomaar tevoorschijn kwam en alle andere dingen ook.

1993-1994

Écht belangrijke dingen

Toen ik eenmaal het 'peuter-zijn' beu was werd ik kleuter. Maar toen ik dat eenmaal werd vond ik dat dat niet zo was. Eigenlijk was ik toen best wel opstandig want ik was het met niemand eens. Ik wist zeker dat als ik later ouder werd er niet zoveel zou gaan veranderen.

1992-1993

Iets belangrijkers

'Peuter-zijn' hield ik achteraf gezien best wel lang vol, mede ondanks het feit dat het me allemaal best wel gemakkelijk af ging. Beetje naar links kijken, beetje naar rechts kijken, soms dingen afvragen van waarom zoiets moet of waarom zo iets is en het liefst alleen maar vragen: "waarom"? Best leerzame periode.

1991-1992

Iets belangrijks

Nadat ik baby was werd ik peuter. Een grote bijkomstigheid van 'peuter-zijn', is dat ik de hele dag lekker in mijn neus kon peuteren en niemand die het erg vond. Ik wist zeker dat als ik later ouder werd ik niet zoveel anders zou gaan doen.

1990-1991

Iets anders belangrijks

Als baby deed ik vanalles. Lachen, bewegen, huilen, blij kijken, boos kijken en met mijn ogen draaien. Ik zei na een aantal maanden: "Boe!" of "Bah!" want dat vond ik later toen ik besefte wat een mening was het makkelijkst om uit te spreken. Nog altijd staan deze woorden mijn ouders bij, blijkbaar waren ze best wel belangrijk.

†-1990

Het allerbelangrijkste van allemaal

Ooit was ik baby

Tegenwoordig:

18-02-2024: In-huis schoen af.

bottom of page